50plusmatch

50plusmatch är en datingsajt för dig över 50. Vi tycker att det är smart när man väljer att fokusera sin tjänst för nätdejting på en viss åldersgrupp. På många datingsidor blir det annars lätt så att en viss åldersgrupp tar överhand i utbudet. Om det inte råkar vara ens egna åldersgrupp blir det fel och det kan vara svårt att hitta en person i ens egen ålder som passar. Några sådana problem finns inte på 50plusmatch. Detta är en dejtingsida som specialiserat sig på singlar över 50 som söker kärleken online. Du som användare kan fokusera på det väsentliga: att hitta någon som matchar din smak, dina intressen och andra önskemål. Detta är en sajt för lagom mogna människor. Inget trams. Ge gärna 50plusmatch en chans om du känner att andra datingsidor känns lite oseriösa och omogna!

  • Enbart för singlar över 50 år
  • Enkelt att komma igång
  • Även anpassat för mobil och surfplatta
  • Hög säkerhet – profilerna kontrolleras för hand
  • Organisera ditt eget event
  • Om din date har betalat för medlemskap behöver inte du göra det

Användarvänlig nätdejting

 Dating på nätet ska vara lätt. Därför har 50plusmatch gjort sitt bästa för att bygga en datingsajt som är enkel att komma igång med. Det behövs inte mer än några minuter för att du ska sätta upp din egna profil på 50plusmatch. Här har man gjort en grej av att du som användare ska få minsta möjliga motstånd när du vill komma igång med din nätdejting. Du behöver inte heller sitta med tråkiga personlighetstester som du ändå inte har något förtroende för. Istället behöver du bara tala om det du tycker är viktigast om dig själv. Du kan ladda upp en representativ bild av dig själv om du vill, men det är inget måste. När du är klar kan andra medlemmar se din profil och kontakta dig.

En finurlig funktion är att du som medlem kan organisera egna evenemang som du kan bjuda in till via plattformen. 50plusmatch har stöd för både mobiltelefonen och surfplattan vilket gör denna datingsajt tillgänglig oavsett hur du föredrar att surfa.

Gratis datingsajt

Det är helt gratis att komma igång på 50plusmatch. Faktum är att du kanske aldrig behöver betala ett öre för att använda denna datingsajt. Det räcker nämligen med att en av två personer som pratar med varandra betalar för sitt medlemskap. Du kan till och med kontakta andra medlemmar utan att själv ha något premiummedlemskap! Det gör att 50plusmatch är en utmärkt dejtingsida för dig som vill komma igång med dating på nätet. Om du vill ha full flexibilitet är det enkelt och säkert att betala för ett medlemskap.

Säkert med profiler som kontrolleras för hand

På 50plusmatch kontrolleras alla användarprofiler för hand. Risken för att man ska råka ut för oseriösa närmanden eller bluffmakare minskar därför drastiskt. Om du registrerar dig och lägger ut din profil på 50plusmatch kan du också känna dig trygg i att den inte visas för alla på nätet. Bara personer som är registrerade och inloggade på sajten kan se din profil. Det gör att det känns säkert att använda denna sajt för dating rakt igenom.