Academic Singles

Känns det som om alla dejtingsajter är fulla av oseriösa personer som bara tar av din tid? Då kan det vara dags att prova Academic Singles istället. Det är gratis att komma igång med denna dejting sajt. Registrera en profil, gör testet och sedan kan du börja dejta!

  • Hitta någon som är som du
  • Vetenskapligt personlighetstest
  • Egen app
  • Detaljerade profiler

Viktigt med personlighet

Academic Singles tycker att det där med personlighet och intressen är centralt. Denna dejting sida hjälper dig inte bara genom att hitta singlar med liknande utbildningsnivå. Den tar dessutom fram förslag på personer som har egenskaper som passar dig.

Det hela börjar med personlighetstestet efter registreringen. Ganska så många frågor, javisst. Men det är väl investerad tid tycker vi. Det du svarar används sedan för din profil så att andra lättare kan bilda sig en uppfattning om dig. Du kan gå in på andra profiler och se hur väl din personlighet matchar andras personlighet.

God integritet

Det är kanske extra viktigt för en dejtingsajt för framgångsrika människor att integriteten är god. Du vill säkert inte att vem som helst ska kunna läsa dig som en öppen bok. Därför visas inte alla detaljer på din profil förrän du godkänt att en viss person ska få ta del av dem. Du kan förbli anonym hur länge du vill medan du chattar med en ny person. Din profilbild visas bara när du vill att den ska visas.

App och hjälp med din dating

Själva gränssnittet känns mycket avskalat och bra. Det är inte mycket som distraherar. Samma sak gäller appen som Academic Singles har. Ingen reklam som stör. Enkelt men funktionellt gränssnitt.

Om du vill få en lite mer spännande datingupplevelse kan du låta Academic Singles kontakta singlar åt dig. Du anger då bara en fråga så skickar sajten den till väl valda singlar. När du får svar från någon är det bara att sätta igång och chatta. Föredrar du att själv ta initiativet går det självklart bra det också!