eDarling

En av de snyggaste plattformarna för dating på nätet heter eDarling. I Sverige registrerar sig cirka 10 000 nya personer på denna datingsajt varje månad. Det är inte så konstigt – eDarling är en av de populäraste sajterna för dating i Europa. Varför väljer man eDarling? Jo, för att det är en snygg, smart, smidig och säker plattform med massvis av singlar från landets alla hörn. Varje profil kontrolleras av eDarlings personal vilket gör det till en av Sveriges säkraste datingsajter.

  • För ambitiösa, sofistikerade och driftiga singlar
  • Jämn balans mellan kvinnor och män
  • Hög säkerhet – alla profiler godkänns för hand
  • Gratis personlighetstest och partnerförslag
  • Vetenskaplig grund
  • En av Europas bästa datingsajter

Dating för dig med ambitioner

Det finns ganska få sajter för dating som riktar in sig på en viss typ av människor. eDarling har valt att endast fokusera på framgångsrika och ambitiösa singlar. Det kan handla om akademiker, affärsfolk, läkare, jurister eller andra som gör karriär och strävar efter att uppnå något i livet. Det handlar ofta om sofistikerade människor. Om du passar in på denna profil har du säkert fullt upp med jobb och andra åtaganden. Att slösa tid på olika datingsajter där massor av olika slags människor möts känns då onödigt. Du behöver en datingsajt där så gott som alla singlar matchar ditt grundläggande krav: att hitta någon som delar din syn på ambition.

Smart matchning

På eDarling lämnas inget åt slumpen. Varje medlem på eDarling genomgår ett personlighetstest som framtagits av psykologer och relationsforskare. Det ger din användarprofil en vetenskaplig grund och ökar chanserna att systemet ska hitta en matchande profil åt dig. På eDarling får du nämligen rekommendation om vilka personer som skulle kunna vara intressanta för dig att kontakta. Även om massvis av svenskar ansluter sig till eDarling varje månad är det kvalitet framför kvantitet som premieras här. Denna datingsajt förfinas hela tiden för att matchningarna ska bli så exakta som möjligt. Åter igen – din tid är värdefull och eDarling anser att du inte ska behöva sålla bland horder av kandidater. Du behöver bara ägna dig åt de absolut mest intressanta singlarna som matchar din personlighet och dina intressen.

Intressant information om att hitta kärleken

Det märks att eDarling riktar in sig på välutbildade. Här finns nämligen massvis av spännande läsning om dating, relationer och psykologi. Ofta finns det en vetenskaplig koppling vilket gör att man känner att man verkligen har anledning att ta informationen till sig. Med denna seriösa approach kan du läsa om ämnen som hur man maximerar sina chanser till att lyckas med daten eller hur man tar reda på vad ens dejt egentligen tycker om.

Gratis personlighetsanalys

Hos eDarling är det gratis att komma igång. Den personlighetsanalys som vi nämnde är till och med den helt gratis. När du har gjort den får du genast förlag på personer från din ort som du skulle kunna träffa. Det går alltså bra att känna sig för först om tjänsten skulle kunna vara något som du vill lägga en liten slant på.