Elitsinglar

Det sägs att lika barn leka bäst. Kanske ligger det något i det också när det handlar om dejting. Många som hittar sitt livs kärlek träffar en partner som har liknande bakgrund och utbildningsnivå. Detta är något som Elitsinglar tagit fasta på. Denna datingsajt främsta målgrupp är högutbildade. Genom att profilera sig mot akademiker och andra personer med stark drivkraft i livet fungerar det som ett slags första filter. Ibland är det bättre att bli världsbäst inom ett smalt område än att försöka vara bäst på allt. Det är så Elitsinglar tänker. Det är en plats där du kan hitta någon med samma höga ambitioner som du!

  • Vetenskaplig match making
  • Främst för akademiker och andra högutbildade
  • För seriösa och långvariga förhållanden
  • Bra balans mellan kvinnor och män
  • Automatiska förslag varje dag
  • Tar din säkerhet och integritet på allvar

Smart algoritm för att hitta kärleken

Elitsinglar har sitt ursprung i Tyskland genom datingsajten eDarling. Det gör att man har lång erfarenhet av att matcha personer som passar bra ihop. Denna dejtingsajt bygger till och med på vetenskaplig forskning. När du registrerar dig får du göra ett personlighetstest. Med utgångspunkt i detta test försöker tjänstens algoritmer lista ut vilka personer som bäst passar in på din personlighet och dina intressen. Det gör att du inte aktivt behöver leta efter någon som passar dig. Istället får du varje dag förslag på personer som Elitsinglar anser vara intressanta kandidater.

Prenumerera på dejting

Ganska snart efter att förslagen på datingpartners börjat landa i mailen får du en uppfattning om hur precis tjänsten är. Det är helt gratis att komma igång men om du vill komma i kontakt med någon av personerna måste du ha ett abonnemang. Här finns flera alternativ. Det kortaste abonnemanget är på 3 månader men det finns även 6 och 9 månader. Ju längre prenumeration desto billigare per dag. Ibland har man kampanjer där man kan prova på hur tjänsten fungerar, helt gratis.

Fokusera på likasinnade

De flesta av dem som använder Elitsinglar har akademisk utbildning. Den främsta åldersgruppen är 35 till 55 år. Det gör att denna sajt för dating har en mycket seriös profil. Elitsinglars användare är främst personer som vill hitta sitt livs kärlek, någon att tillbringa resten av livet med. Det är en klar styrka med denna dejtingsajt. Du behöver inte slösa tid på att prata med personer som inte är seriösa eller som skiljer sig allt för mycket från din bakgrund och dina preferenser.

Andra finesser som gör datingen bättre

Elitsinglar har en snygg app som gör det enkelt att ta kontakt och hålla kontakten med olika personer. Dessutom har man en hjälpsam kundtjänst som alltid är redo att svara på alla slags frågor. Denna dejtingsida tar din säkerhet på största allvar. Här används inte bara algoritmer för att hitta kärleken, de arbetar aktivt för att förhindra bedrägeri också innan det sker. Det gör att det känns mycket tryggt att använda Elitsinlgar för att hitta den perfekta daten.