Firstdate har avvecklats och är inte längre i drift.

Firstdate

Firstdate utmärker sig från andra datingsajter genom att rikta in sig på hela Skandinavien. Här kan du förutom svenskar även träffa norrmän, danskar, islänningar och finnar. Det gör Firstdate till ett spännande alternativ för dig som tycker att en landsgräns inte bör vara något hinder för kärleken. Självklart kan du välja att bara träffa svenska singlar om du vill!

  • Skandinaviens största datingsida
  • Skaffa en dejt från ett annat land – om du vill
  • Flest antal användare per dygn
  • Spännande funktion för kärleksbrev
  • Garanterar att du hittar kärleken
  • Säkert och tryggt

Flest besökare per dygn

För att en datingsida ska vara intressant måste den ha många besökare. Det kan verkligen Firstdate skryta med. Detta är nämligen den datingsajt i hela Skandinavien som får störst antal besökare per dygn. Inte alls illa tycker vi. Det gör att sannolikheten är stor att du hittar någon som du kan älska. Många som använder Firstdate har berättat om hur de träffat underbara människor genom denna plattform. Den avslappnade stämningen gör att många inte bara hittar en date utan även en vän för livet. Nu tar Firstdate sikte på att erövra datingmarknaden i hela Europa. Möjligheterna verkar vara oändliga med denna datingsajt!

Spännande funktion för kärleksbrev

Firstdate har utvecklat en alldeles speciell funktion för kärleksbrev som de kallar för Lovemail Deluxe. Det innebär att du bara behöver ange vilken slags person du skulle vilja träffa. Firstdate ser till så att din inkorg fylls med spännande kärleksbrev inom några minuter. Sedan kan du tillbringa resten av dagen med att chatta med härliga människor. En av dem kanske blir din nästa dejt!

Garanterad kärlek

På Firstdate tror man så mycket på sin datingsajt att man utlovar en träffgaranti. Om du inte har träffat någon efter 6 månader får du pengarna tillbaks på ditt guldmedlemskap. Firstdate är till och med övertygade om att du kommer hitta någon redan inom en månad bara du följer deras fina råd.

Visste du förresten att det är gratis att komma igång med Firstdate? Du behöver alltså inte ens betala för att prova på hur sajten känns och hur det är att leta efter din nya partner. Att man har mängder med tips för hur man hittar den perfekta partnern, hur en bra date går till med mera gör att det känns som en mycket användbar sajt för dating. Firstdate har även en helt egen blogg på temat dating som inspirerar i jakten på kärleken.

En trygg sajt för dating online

Du kan alltid känna dig trygg när du använder Firstdate. Denna dejtingsajt grundades 2008 och har därför många år på nacken. Under den tiden har man arbetat med att göra sajten så säker som möjligt. Detta innebär att dina inloggningsuppgifter och din kontoinformation är säkra. Dessutom kontrollerar Firstdate alla presentationer och bilder för hand så att det inte publiceras något som inte hör hemma på en seriös datingsajt.