Match.com

Match.com är en av de absolut mest omtyckta datingsidorna i Sverige. Det är faktiskt vår favorit också så det är ingen slump att vi lägger den överst i vår lista. Varje vecka hittar över 15 000 nya medlemmar till Match.com. Utbudet av singlar hos Match.com är enormt. Med så många medlemmar finns det stora chanser att du ska hitta den perfekta partnern. Faktum är att över 180 000 svenskar har funnit kärleken på Match.com! Vår gissning är att det är väldigt få som fått anledning att komma tillbaks, om du förstår vad vi menar.

  • Över 180 000 svenskar har hittat kärleken på Match.com
  • Stor chans att hitta rätt – sök på massvis av kriterier
  • Hitta singlar i ditt område
  • Smart funktion för att inte få irrelevanta förfrågningar
  • Möjlighet att vara osynlig
  • Singelträffar

Modern teknik för att hitta kärleken

Vad är det då som gör denna dejtingsajt så bra? Match drar nytta av fördelarna med modern teknik. När du registrerar dig på Match och skapar din profil har du möjlighet att ange massor av egenskaper och intressen som andra sedan kan söka på. Det finns över 70 olika sökkriterier, något som gör Match till en mycket exakt tjänst. Söker du en lång och glad IT-ingenjör som älskar att resa, fota och springa maraton? Inga problem. Eller letar du efter någon med humor som älskar hundar, konst, sushi, mode och bilar? Det går bra det också! Eftersom det finns så många sökkriterier ökar chansen att hitta rätt, bara man vet vad man söker.

 

Var ärlig och hitta den perfekta partnern

Dra nytta av tekniken och berätta så exakt som möjligt om dig själv. Det kan vara lockande att kryssa för alternativ som man tror kommer leda till att man får bättre napp. Saken är den att det behöver du inte! Var så ärlig och uppriktig som möjligt. Chansen är stor att du hittar någon även om du tror att du har en lite mer udda personlighet eller intressen. Som bonus behöver du inte låtsas utan du kan helt och hållet vara dig själv när ni träffas. Du kan även lägga upp bilder och texter på din profil på Match så att andra kan bilda sig en uppfattning om vem du är, din personlighet och stil.

Smarta funktioner för dejting

Det finns två andra funktioner som vi gillar. Den ena är ett incognitoläge som gör att din profil bara visas för personer som du själv är intresserad av. Det innebär att initiativet alltid ligger hos dig att först gilla någon. När du har visat intresse för någon kan den personen kolla in din profil. Den andra funktionen kallas för Zen. När du har Zen påslaget kan inte vem som helst kontakta dig – bara personer som matchar dina kriterier. Det är praktiskt för att inte behöva ta ställning till massor av förfrågningar. Det är därför en stor chans att det som landar i din inbox verkligen är intressant!

Dessutom anordnar Match riktiga träffar i Stockholm, Göteborg och Malmö där du kan träffa likasinnade.