Nextlove

Det är inte alla gånger helt lätt att vara skild eller ensamstående förälder. Ännu svårare kan det kännas att komma igång med dejting igen och försöka skapa ett nytt förhållande. Det finns många dejtingsidor på nätet, men bara en som vänder sig till ensamstående föräldrar och skilda och som är riktigt bra. NextLove har specialiserat sig på denna nisch och gör ett mycket bra jobb.

Denna sida för dejting på nätet slog upp portarna 2013. Här är medelåldern 37 år, men om du befinner dig någonstans i intervallet 25 till 50 år har du stor chans att hitta kärleken här.

  • Europas sociala nätverk för Skilda & Singelföräldrar
  • Speciellt utformad för separerade och ensamma föräldrar
  • Riktiga människor, Verifierade profiler
  • Prova på gratis och anonymt

En rivstart för din dejting

Det är gratis att komma igång på NextLove. Det första du behöver göra är att skapa en profil på dejtingsidan. Det krävs inte särskilt mycket information för att du ska kunna börja dejta.

Samtidigt kan det verkligen löna sig om du fyller i så mycket info som möjligt om dig själv. Berätta om dina hobbys, vad du gör på fritiden, musiksmak, ifall du gillar att resa och så vidare. Glöm absolut inte att lägga upp en bild också. Enligt NextLove ökar du dina chanser att hitta någon 15 gånger om du har en profilbild.

När du väl har lagt upp din profil (det går snabbt!) kan du börja spana efter någon som du skulle vilja dejta. Du har tillgång till hela NextLoves databas med profiler. Du kan bläddra, filtrera och läsa om olika personer. Om du vill kan du till och med titta på vilka profiler som finns på NextLoves danska och norska sidor.

Allt detta är helt gratis. Om du hittar någon som du tycker matchar din smak och du vill ta kontakt är det lätt att skaffa sig ett medlemskap. Det är inte särskilt dyrt och finessen är att du inte behöver köpa mer än en månad om du inte vill. Perfekt om du vill prova på!

Finkänslig matchning

Förutom att du har en profil får du även svara på ett antal frågor som matas in i systemet. Din smak, dina intressen, preferenser, sexualitet och tankar kring romantik sparas och används för att kunna matcha dig med en lämplig person. Här har du även möjligheten att själv lägga till extra kommentarer för att öka dina chanser att hitta en bra dejt.

Fler funktioner hela tiden

Vi gillar NextLoves plattform som är stilren och enkel att använda. En smart funktion är att du kan välja hur du vill ta kontakt med någon. Det vanligaste sättet lär vara chatten, som egentligen fungerar som vilken chatt som helst. Om du inte vill känna pressen att du måste svara direkt kan du istället använda meddelandefunktionen. Ifall du bara vill göra någon uppmärksam på att du är intresserad finns det en finurlig flirt-funktion också. Dessutom kan du skicka en present till någon direkt via plattformen. NextLove har berättat att de har fler funktioner på gång.

NextLove får ett plus i kanten för sin fina blogg som är mycket välskriven. Här kan du läsa om diverse tips som kan göra din dejting ännu bättre.

Helt säkert

Dejting på nätet måste vara helt säkert. Så är det bara. Det är ett av de absolut viktigaste villkoren som vi ställer på en dejtingsajt. Det märks att teamet på NextLove håller med. På denna dejtingsida finns det alltid en person som är ansvarig för säkerheten. Dygnet runt ser denna administratör till att ingen bryter mot reglerna och förstör för andra. Det gör att sannolikheten att du ska råka ut för oseriösa skojare är minimal. Man är helt tydlig på den punkten: den som förstör för andra åker ut. Detta gillar vi eftersom denna ordning är en förutsättning för att man ska kunna slappna av och fokusera på det viktigaste – datingen.