Ourtime

Ourtime gör nätdejting enkelt för alla över 50. Alla som använder en datingsajt, eller vilken sajt som helst för den delen, vill att den ska vara lättanvänd. Många i segmentet 50+ upplever det som en extra stor fördel om det är enkelt att navigera på sidan och hitta rätt. Ourtime har utformat hela sin datingsajt med ett lite mer moget klientel i åtanke. Det kan vara ett stort steg för många att bege sig ut på nätet efter en partner, oavsett ålder. Ourtime har utformat sin dejtingsajt så att även personer med lite längre livserfarenhet ska känna sig hemma på denna digitala plattform.

  • För personer över 50
  • Användarvänlig datingsajt
  • Gruppaktiviteter för otvungna möten
  • Säker dating
  • Gratis registrering!

En säker datingsajt

I en värld där mycket sker per automatik gör Ourtime tvärtom. Här granskas varje persons profil manuellt för att säkerställa att alla som ansluter sig till denna dejtingplattform är seriösa användare. Det ger ökad trygghet för dig som användare. Risken för att bli kontaktad av oseriösa personer eller lurendrejare minskar markant. Ourtime satsar på kvalitet framför kvantitet. Användarens trygghetskänsla är viktig. Till det hör att erbjuda mycket säkra betalningar. All information hanteras med största möjliga försiktighet. Dessutom har man en utmärkt kundtjänst som verkligen ser till att din upplevelse av dejtingsidan blir perfekt.

Inte bara online – aktiviteter i det verkliga livet också

Vissa datingsajter har börjat inse att människor inte nöjer sig med digital dejting. Folk vill träffas också! Ourtime har tagit fasta på detta och anordnar en mängd spännande gruppaktiviteter för sina medlemmar. Här hittar du matlagningsträffar, weekendresor, utflykter, kulturella aktiviteter, pubkvällar och massor av andra aktiviteter. Tanken är att erbjuda en möjlighet för medlemmarna att träffas under otvungna omständigheter i en avslappnad miljö. För många kan det annars vara ganska påfrestande att stämma träff med någon på tu man hand. När du deltar i en gruppträff kan det vara lättare att lära känna en person som du är intresserad av. Det känns mer naturligt. Dessutom får man gärna ta med sig några vänner också, bara de är singlar! När du registrerar dig på datingsajten Ourtime kan du ange vilken typ av evenemang som du skulle vilja bli inbjuden till. Oavsett om du träffar kärleken där eller inte blir det garanterat trevligt!

Hjälp att komma igång med dating

Ourtime vet att det kan vara svårt att komma igång med dating på nätet, speciellt om man är över 50. Därför har datingsajten satt ihop bra dejtingtips så att du lätt kommer igång. De tips som man ger handlar om allt från hur sajten används på bästa sätt till konkreta tips om hur du hittar en perfekt partner. Lär dig om hur du skriver en bra presentation om dig själv, vad du kan säga på första dejten eller hur du kontaktar den som du är intresserad av.