Singles50

Gratisnätdejting.com har fått upp ögonen för Singles50. Det är en datingsajt som har som mål att göra livet mer kärleksfullt för dig som är 50 eller äldre. Enkel registrering, säker plattform och seriösa profiler är något av det som utmärker denna dating tjänst.

  • Dating för 50 och uppåt
  • Gratis personlighetstest
  • Se hur väl du matchar andra användare
  • Jämt fördelat mellan män och kvinnor

Gratis att komma igång med dating

Det är gratis att öppna ett dating konto hos Singles50. Registreringen är busenkel. Du öppnar ett konto på mindre än en minut. Berätta om du är man eller kvinna och om du söker någon av motsatt eller samma kön.

Efter att du öppnat ett datingkonto landar du i Singles50 personlighetstest. Att göra detta är också helt gratis. Det tar en liten stund – det ska du vara beredd på. I gengäld får du ett mycket detaljerat svar på din personlighet. Det är detta som ligger till grund för din profil. Genom din profil kan du sedan lättare matcha ihop dig själv med andra, eller låta andra hitta dig.

Hur mycket är gratis? Alla nya medlemmar kan skicka ett meddelande till vem som helst helt gratis. Kvinnor kan alltid skicka gratis meddelanden. Du kan även få svar på ditt meddelande utan att behöva betala. Däremot kan du inte svara på andras meddelanden utan att köpa ett abonnemang. Om du vill få tillgång till andras bilder måste du också vara betalande medlem.

Gratis eller premium?

Ska man då använda Singles50 gratis version eller betala för premium? Gratisversionen duger bra för att testa om plattformen känns OK. Gillar du den rekommenderar vi verkligen att köpa ett medlemskap. Eftersom du själv kan välja om du vill betala för 1, 3 eller 6 månader är det värt att testa betalversionen tycker vi. Eftersom chansen är ganska stor att du faktiskt kan hitta ditt livs kärlek kan det vara värt det tycker vi!